Lid worden?

Onze vereniging speelt op de donderdag avond in Sporthal “X-Sport” in Bladel.

Badminton voor jeugdleden

Tijdens de speelavond krijgt de jeugd training om de speel vaardigheid te vergroten. Als je wilt kun je ook meedoen aan competitie wedstrijden. Dit is echter absoluut geen verplichting.

We doen echter meer dan alleen spelen, er worden ook leuke dingen georganiseerd. Zo gaan we op kamp, zwemmen , dropping.

Ook hebben we enkele avonden dat de kinderen vriendjes/vriendinnetjes mee mogen nemen om hen met badminton kennis te laten maken. Het ouder-kind toernooi word ook georganiseerd waarbij de kinderen tegen de ouders kunnen spelen.

Badminton voor senioren / recreanten

Hoe ziet een avond spelen er uit? De teams worden door middel van loting samengesteld. Dat heeft als voordeel dat je veel afwisselend kunt spelen, en je met iedereen van de club contact hebt. Je speelt dan 20 minuten waarna er weer een nieuw team wordt samengesteld. Meestal wordt er gedubbeld. Indien er voldoende ruimte is kan er ook worden ge-enkeld. De kans dat je op de bank blijft zitten is dus minimaal. De laatste 2 wedstrijden op een avond worden door een van de bestuursleden op speelsterkte samengesteld.

Aan de beginners van deze sport, de spelregels worden je uitgelegd. Ook krijg je technische instructies. Door te spelen neemt de vaardigheid toe. Je conditie is geen probleem, deze wordt na verloop van tijd beter. Wil je extra pauze tussen de wedstrijden, dat is geen enkel probleem, je bepaalt dit zelf.

De leeftijd opbouw van de volwassenen is heel divers, van 18 tot ruim 70 jaar.

Een aantal leden doet ook mee aan de competitie, zij krijgen op hetzelfde tijdstip training. Indien je hierin geïnteresseerd bent kun je contact opnemen met de competitie leider.

Geinteresseerd?

Heb je zin om ook badminton te gaan spelen, je kunt altijd een paar avonden komen spelen. Het enige dat je nodig hebt is sportschoenen. Een racket kun je lenen.

Mocht je na een paar avonden proef spelen de smaak te pakken hebben dan kun jij je inschrijven als lid van onze vereniging. Formulieren zijn meestal wel beschikbaar in de zaal, anders kun je ze downloaden via onderstaande links en inleveren bij een van de bestuursleden. Een racket kun je via onze vereniging kopen tegen gereduceerde prijs.

De contributie staat op de website. Evenals de speeltijden. Mocht je nog vragen hebben, je kunt ze stellen via mail.

Je bent van harte welkom bij onze vereniging.